Dit doe ik ook

Misschien is een Social Impact Traject of Subsidiëren met Impact niet wat jij nodig hebt. Lees dan even verder waarbij ik je nog meer kan helpen.

Evalueren

Is het tijd om een beleidsplan, project of pilot te evalueren maar weet je niet hoe je het aan moet pakken, dan wel waar je de tijd vandaan haalt? Ik vlieg graag in om dit als onafhankelijk onderzoeker en adviseur voor je uit te voeren. Denk aan:

Het maken van een evaluatieontwerp;
Het verzamelen van relevante informatie, waarbij het in gesprek gaan met doelgroep naar mijn idee niet mag ontbreken;
Het analyseren van al deze informatie;
Het schrijven van een helder en goed onderbouwd evaluatierapport, dat niet alleen terugkijkt maar ook vooruitblikt op hoe het geleerde in de toekomst te benutten.

Kan je hulp gebruiken bij één of meer van bovenstaande onderdelen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verantwoorden

Wil je het schrijven van jullie jaarverslag of verantwoording eens helemaal anders aanpakken en/of uitbesteden? Ik denk graag met je mee hoe je jullie gerealiseerde impact zo goed mogelijk zichtbaar maakt in beeld en tekst. Naar wens kan ik onderzoek doen en informatie ophalen, (delen) schrijven en/of een kant en klaar eindproduct opleveren. Dat leidt tot een jaarverslag of verantwoording dat inhoudelijk stevig staat, aantrekkelijk oogt en precies laat zien hoe jullie het verschil maken.

Bijspringen als (beleids)adviseur

Heb je tijdelijk een ervaren beleidsadviseur in het sociaal domein nodig? Zo iemand die begrijpt wat nodig is, voortvarend aan de slag gaat, zelfstandig is maar ook sociaal en die resultaten aflevert? Dan zijn we een match! Voor een periode van enkele maanden of op flexibele basis voor de duur van een project neem ik af en toe opdrachten aan als interim beleidsadviseur bij gemeenten en maatschappelijke organisaties. Mijn ervaring en affiniteit ligt bij de volgende thema’s: armoede en schulden, Wmo, meedoen, participatie, GGZ, nieuwkomers & cliëntenparticipatie.